De Machinesco. van Henanlingmai, Ltd

 

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
FAQ
Thuis

Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd

Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd
ontvangstgebied Toekenning & Eershowcase kantoorruimte Voorraadkast Conferentieruimte Voorzitter Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Lingmai
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

De Machinesco. van Henanlingmai, Ltd werd opgericht in 2003, met Geregistreerde Hoofdrmb 5.000.000. Onze voorganger is de Nationale het Voedsel van Zhoukou en Verpakkende Machinesfabriek, die in 1989 wordt opgericht. Wij zijn één van de belangrijke fabrikanten op het gebied van de Machines van de Voedselverwerking en Voedsel Verpakkend Materiaal in China. Gebaseerd op de rijke ervaring van vervaardiging meer dan 30 jaar, en de beroepservaring om meer dan 15 jaar uit te voeren, hebben wij onze beste diensten aan cliënten rond de wereld aangeboden.

Jarenlang, hebben wij aan het Onderzoek en de Ontwikkeling van de Machines van de Voedselverwerking en Voedsel Verpakkend Materiaal ons onophoudelijk gewijd. Door de verwijzing van geavanceerde technologie en constante inspanning, hebben wij de nieuwe kracht en de internationale concurrerende macht in zowel de binnenlandse als overzee markt gegoten.

Wij hebben onafhankelijke Invoer-uitvoerinstantie, onze eigen fabriek, ons eigen technologie-Team, ons eigen Logistiekafdeling, lonyal forwarder en rederijbedrijf op lange termijn, zodat kunnen wij alle kwesties voor onze cliënten, van Ordeonderzoek volkomen behandelen aan Inklaring, en elke cliënt maken duidelijk van elke stap tijdens orde het vorderen op de hoogte zijn.

China Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Henan Lingmai Machinery Co.,Ltd

Fax: 86-0371-56050201

Direct Stuur uw aanvraag naar ons